onsdag 15 januari 2014

Variera mera

Det bästa med att ha ett par bra recept är ju att de går att variera i all oändlighet! Detta är vad jag tänkte tipsa om idag, två sätt att variera mina recept.

Igår fick jag finbesök av Sarah och Susanna och jag bjöd på middag och efterrätt. Jag ville testa något nytt så jag började med detta Paj-receptet. Istället för broccoli använde jag fryst spenat som jag tinade och pressade ut vattnet ur. Jag ersatte även röd lök med gul lök och två klyftor vitlök. Blev himla gott tycker jag!

Till efterrätt blev det också paj, fast en efterrättsvariant såklart! Då började jag med detta superenkla recept, men valde att ersätta hallonen med äpplen eftersom vi hade så många hemma. Dessutom tillsatte jag lite kanel eftersom det är himla gott tillsammans med äpplen! Det blev inte så dumt det heller!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar