onsdag 26 november 2014

All I want for Christmas is ...

Eftersom julen är ungefär bästa tiden på året tänkte jag komma med lite tips kring det folk tenderar att stressa mest över: julklappar! Här får ni fem asbra tips va.

1. Tidningsprenumeration
Finns hur många tidningar som helst, för alla intressen och i alla prisklasser!

2. Hemmagjorda presenter

I min DIY-board på Pinterest har jag sparat massa olika varianter på hemmagjorda bodyscrubs, juldekorationer och kakmix på burk. Rolig och personlig present som också görs på egen hand samt kan göras med naturliga råvaror och utan konstigheter!

3. Presentkort!

En present som många tycker är tråkig att ge, men som i princip alla älskar att få (eller?). Ge bort ett presentkort på favoritaffären eller kanske på mataffären till en fattig student hehe.

4. Upplevelse-present
En sådan kan ju vara allt ifrån en dag på stan inkl lunch, ett museumbesök eller en finmiddag till upplevelsepresent från någon hemsida där man kan åka på valsafari, luftballong eller kryssning!

5. Det sista tipset är inget specifikt utan mer lite allmänna råd.
- Etsy.com är en himla bra hemsida där man kan hitta alltifrån nördiga t-shirts till fina smycken
- Fundera på vad personens hobby/största intressen är och försök utgå ifrån det. Gillar personen till exempel att träna - köp något träningsrelaterat som kläder, rolig vattenflaska, en träningsdag tillsammans ni två.
- Undvik "skämt"-present som inte fyller någon funktion. De flesta vill inte ha saker som bara blir liggandes, utan hellre något som kan användas upp eller användas på något sätt liksom!

Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar